وبلاگ کشاورزی و دامپروری
 
پيوندهای روزانه

خلاصه:

هدف از این پژوهش،بررسی وارزیابی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی(شامل چگالی،PH،اسیدیته،چربی،پروتئین،لاکتوز ومجموع مواد جامد بدون چربی) وترکیب اسیدهای چرب شیر(اسیدهای چرب 4تا20کربنه) در پاسخ به جیره غذایی علوفه ای(یونجه تیمار اول،جوتیمار2وسیلوی ذرت به عنوان تیمار3)بود وبرای این کار از 9نژاد بزشیری سانن در طرح مربع لاتین 3گانه استفاده شد(3حیوان در 2دوره) ودر تجزیه وتحلیل های تک متغیره هیچ اثری تیماری از نظر فیزیکی وشیمیایی وجود نداشت،ولی در آنالیزهای چند متغیره سه الگوی متفاوت مشخص شد:شیری که حاوی مقداری زیادی از اسیدهای چرب کوتاه زنجیر ومقدار کمی نیز اسیدهای بلند زنجیر نظیر اسیدهای چرب 17کربنه(1-امگا7)و18کربنه(2-امگا6)بود به عنوان تیمار 1در نظرگرفته شد ،شیری که میزان اسیدهای چرب کوتاه زنجیر،متوسط وبلند زنجیر برابری داشت(تیمار2)وشیری که مقدار بیشتری از اسیدهای چرب بلندزنجیررا داشت تیمار3در نظر گرفته شد.این نتایج نشان می دهد که منابع غذایی(علوفه ای)مورد استفاده ،روی ترکیب اسیدهای چرب شیر بزها موثر است در حالی که هیچ تاثیری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی شیر آنها ندارد.اسیدهای چربی که بیشترین  تاثیرپذیری را به تیمارها مختلف نشان دادند شامل اسیدهای چرب10-12-14-16-16(امگا7)،18و18(امگا6) کربنه بودند.


ادامه مطلب
[ دوشنبه ۱٤ اسفند ،۱۳٩۱ ] [ ۱٢:٠۸ ‎ب.ظ ] [ مجتبی محمدیان رباطی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دانشجوی مهندسی تولیدات دامی
موضوعات وب
صفحات اختصاصی
امکانات وب
صدایاب
.

صدایاب .

(function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true; po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); })();

بک لینک طراحی سایت